Happy 1st Anniversary Tentang Cinta

Selamat menyambut ulang tahun pertama, Tentang Cinta!

Kami di Tentang Cinta sangat-sangat berbesar hati dan sungguh gembira kerana hari ini merupakan hari ulang tahun pertama bagi laman Tentang Cinta.

Setahun Dahulu

Pada awal pembukaan iaitu pada 6 Mei 2007, laman Tentang Cinta hanyalah sebuah laman yang biasa dan tidak mendapat kunjungan yang ramai. Apalah ada pada Tentang Cinta ketika itu. Usia masih muda dan tiada keistimewaan padanya.

Tetapi setelah setahun berlalu, setelah pelbagai cabaran dan dugaan yang kami tempuhi bersama-sama dengan anda, akhirnya Tentang Cinta telah menjadi sebuah laman cinta yang popular dan mendapat sambutan yang begitu menggalakan dari para pengunjung.

Tema Baru

Sebagai tanda penghargaan dan terima kasih untuk anda semua, kami mengubah tema Tentang Cinta dengan tema yang baru. Kami ingin mengucapkan berbanyak terima kasih kepada saudari Aisyah Rozi kerana beliaulah yang mereka bentuk tema ini dan kami rasakan tema ini amat unik dan bersesuaian dengan laman Tentang Cinta. Kami harapkan anda semua terhibur dan Tentang Cinta akan menjadi semakin meriah dengan adanya tema baru ini.

Harapan Kami

Setahun sudah berlalu, jadi apa harapan kami untuk tahun ini? Kami mengharapkan yang Tentang Cinta akan menjadi sebuah laman komuniti cinta yang pertama di Malaysia dan juga akan menjadi satu platform utama bagi rakyat Malaysia khususnya dan dunia umumnya dalam berkomunikasi antara satu sama lain bagi membincangkan perkara-perkara cinta.

Walau apapun, kami tahu, tanpa sokongan dari anda semua, laman Tentang Cinta tidak mungkin akan sampai ke tahap ini dan tidak mungkin impian kami akan tercapai. Jadi, kami mengucapkan ribuan dan jutaan terima kasih kerana anda tetap menyokong Tentang Cinta dan sentiasa memberikan kami semangat untuk terus memajukan laman Tentang Cinta ini.

Akhir kata, marilah kita bersama-sama membina percintaan yang bahagia selamanya… Sekian, terima kasih… ;)

- Mr & Mrs Teddy -

Langgan Newsletter Kami!

Jom langgan newsletter kami dan dapatkan update terkini serta tips-tips cinta menarik di Tentang Cinta. Lagi?

* Alamat email anda tidak akan dikongsikan dengan pihak lain.

Comments

  1. says

    [Comment ID #8719 Will Be Quoted Here]
    heheheee… sbnar nyer kan, aisyah dh penat sgt… bnyak sgt mslah…

    :((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

  2. EMARIZ says

    [Comment ID #8746 Will Be Quoted Here]

    kenape?????aper masalah aisyah……….cite kat ema ehhhhh????
    :-?:-?:-?:-?:-?:-?:-? aisyah nak g kem maner????? citelah kat ema?????

  3. says

    [Comment ID #8751 Will Be Quoted Here]
    aisyah bukan nk gi kemm…!!!!
    xtaw nk wat ape….!!!!!!!!
    tensionnnnn!!!!!!!

    :((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

  4. pearl'v'na says

    kalo nak tau cinta dia setia tu, diri akan sentiasa tiada perasaan ragu-ragu dengan si dia..sentiasa yakin..mesti dia akan selalu beri perhatian pada kita..tiap masa ingat nak call dan hantar sms..diri pun asyik terasa rindu je dengan dia..dan dia pun akan rasakan yang sama hehe..pengalaman sayalah..:x

  5. ayu_afnan says

    LOVE CINTA….
    CINTAKAN ALLAH.
    CINTAKN RASULULLAH…
    CINTAKAN IBU BAPA…
    CINTAKN KELUARGA..
    CINTAKAN SUAMI TERCINTA…
    i love u hubby…!:x

  6. says

    :XO: Salam..Stiap bulan aku akn mnyambut annvsry..iaitu stiap 17..coz ak start brcnta dgn dy pda 17/05/2010..dy sngguh smprna buatku..nmun ak rsa dri ak jwuh beza brbnding dy..tp dlam hti ak hnya mhu mbktikan keikhlasan CINTA ini..ak btul2 sygkan dy..ari pling sweet wat kmi ialah bla kmi smbut trikh trsbut..wlaupun ad yg trluka time tu,tp kmi bhagia…mga2 prhbungan kmi dbrkati Allah..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *