10 Tips Pikat Lelaki

Tips ini khas untuk perempuan cara-cara bagaimana untuk pikat lelaki. Tetapi ianya tips untuk yang belum berpasangan. Yang sudah berpasangan tu, janganlah cuba memikat orang lain kerana akan hancur leburlah hati pasangan anda itu andai dia tahu anda membuat dirinya sedemikian. Ok? Semoga berjaya! :)

  1. Sentiasa tersenyum dan jangan bersikap sombong apabila berinteraksi dengan mereka.
  2. Pandai memasak adalah ciri2 utama mengapa lelaki mudah terpikat dengan anda.
  3. Berpewatakan menarik mampu menarik minat mereka.
  4. Jujur dan sentiasa merendah diri.
  5. Lakukan apa yang dia suka dan jangan lekukan apa yang dia tidak suka.
  6. Lelaki sukakan wanita yang suka berterus terang tanpa menyembunyikan sesuatu.
  7. Mempunyai tingkah laku yang baik dan berlemah lembut.
  8. Bijak menyesuaikan diri dalam apa jua keadaan.
  9. Jangan terlalu mengokong.
  10. Ketika berinteraksi dengan mereka jangan lupa gunakan bahasa tubuh yang anda ketahui seperti mata dan tangan.

Langgan Newsletter Kami!

Jom langgan newsletter kami dan dapatkan update terkini serta tips-tips cinta menarik di Tentang Cinta. Lagi?

* Alamat email anda tidak akan dikongsikan dengan pihak lain.

Comments

  1. says

    aku sngat syg kan dye tapi aku x tau die syg atau pun tidak pada aku
    aku ada2kenangan manis
    1.Aku lihat die dan senyum
    2.dia tegur aku dan dia senyum kepadaku di kantin
    aku x kan lupa kenangan ini

  2. fatin says

    humm takut tak mnjadi lah.. saya selalu nya kekok depan lelaki. hummm jadi sy takot nak berperwatakkn mcm tuh .. hum mcm mana eak? humm rasa malu bila nak berinteraksi dengan lelaki.. hummm kekadang sampai bepeluh mengigil gementar pun ada jugak.. humm mcm mana tuh eak ?

  3. Nurhafieyzah Iz says

    assalam.. sye nak tnye nie,, mcm mna nak tahu yg lelaki ni suke kat kte .?? wlaupun dia tua 4 thun dri sye , sye ttp suke die .. die ni hensem comel plak tuu . dia prnah bwat benda2 yg mcm suke sye . tpi sye x ykin la sbb ada kwn sye ckp die dah ada gf ,, hrap2 tu x betol laa..die prnah snyum2 tngok sye , bila sye dtg die tunduk snyum2 . ada bbrapa kali bla sye lalu dkat tepi klas die kwn sye kata die trus toleh arah sye .. lpas tu kwn sye prnah kata , ada skali dia nak lalu dpan klas sye die snyum2 ngan kwn dia pelik , pastu tolak2 kwn die suruh jln cpat ,, bnyk btul kjadian yg brlaku . kjadian ni smua brlaku slpas sye slalu tngok2 dia kat mne2 sye jmpa die .. ada kmungkinan x die suke sye ?? mcm mna nak pstikn yg die ske sye ..? atau die cuma rimas sbb sye slalu tngok2 die ?? : / tolong sye ?_?

  4. nor hasmidah says

    Assalamualaikum, saye nak tanye. Saye ade suke kat laki ni, kitorang beza setahun. Dulu kitorang selalulah chatting fb, wechat, sms. Hampir setiap hari. Dulu die cakap die suke saye. Tapi saye tak tau lah die suke saye sebagai kawan je ke atau lebih dari tu. Baru2 ni saye dapat tau die dah ade gf, saya cuma nak tau, saye ade peluang tak nak pikat die balik?

    • says

      Apabila si dia sudah ada gf, susah untuk anda mendapatkan dia. Mungkin selama ini anda hanyalah kawan baik dia sahaja. Tidak lebih daripada itu.

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *