• Sudahkah anda menulis Diari Cinta anda hari ini?
    Sebagai forumer Forum Tentang Cinta, anda kini boleh menulis dan mencoret kisah manis cinta anda di ruangan Diari Cinta. Hanya satu diari sahaja ya dibenarkan untuk setiap seorang.

♥~Bercakap Dengan Diri sendiri 23 ~♥

Status
Not open for further replies.

dolphin

FTC Crew Jr
hepi sgtttt ari ni
xdpt nk digambarkn betapa gembiranya hati ni
terima kasih ya Allah..betapa nikmatnya kurniaanMu
smga ianya kekal disampingku sentiasa..Aminnnnnnnnnnn
 

aiman

New Member
today my monday blues was pretty good
cool dn mcm biase, bagaikan air tenang yg tiada boye
without hectic schedules and not really enthusiastic too
constantly think about someone that I miss so much off and on the whole day
rindu serindu rindunya
I know it's easy to feel like that when you have strong feelings for someone you love

harap esok lebih baik dari hari nie
 

yankumi

FTC Crew Jr
dear dairy...
smlm g roadshow sal kenaikan gaji dan struktur gaji baru..
briefing dr HQ..alhamdulillah...
hujung bulan nie struktur gaji baru...mcm2 dh bermain dlm fikiran nie hehehehehe jaat tul
bonus pun alhamdulillah...tp jgn lupa, insuran kete dh nk due bulan 5 nie..owhhh...sedikit frust huhuhuhu..
xleh nk berjimba sakan dgn bonus huhuhuhuhu....
nak ajak dear g cuti2 malaysia...susahla beliau skrg..xnk dh g jln mana2..
seme gara2 sy kerap alah dua tiga menjak nie..
owhh...minta2 la ujung bulan ni alah sy kurang plz...plz...
 
Strugle! Perlu! Huwaa.....Cepatnya exam...... jasad kat lain. Fikiran ke lain...gi mna sih...... Ohhh Kampung Halaman...Rindu sama kamu...

p/s:miss so much to my family n my fiance....Mmuah! eeiii gediks. ahaks!
 

kunang

New Member
Ya Allah...kalau ujian ini dapat mendekatkan diriku dengan Mu..aku redha ya Allah...sesungguhnya aku insan yg lemah
 

lavender90

New Member
counting the day...
igt la gak hari 2...
tpi x pham la nape aku masih x excited lagi?
awww....
aku masih mude....

perlu ker aku tempuh semue ini di waktu muda ku?
wajib ke?
hehehe...
xa baik merungut la lav oii...
da smpi seru da...terima je la...
huhu...

tpi yg pemting...
i miss him soooooo much!
muacx!

(erk,hari ni mood gedik2 sedunia,kn?)

heheehehe...
 

aiman

New Member
I woke up this morning feeling something different
feel so lonely
and thinking someone that I love so much
even now when I surrounded by people
I think the biggest thing I did was realize that happiness is a choice
and I try to choose it everyday

I cannot stop thinking about you sayang
 

aiman

New Member
when I’m sick and alone
everything is hard
even asking for the help I need can seem so depressing
I deeply loved by someone who want me to feel healthy and strong
someone who is a little bit too far away to give me the hug I need right now

miss you sayang
 

angelea

New Member
aku sangat blur hari ni... semua berbaur2... rsa sesak nafas dengan rindu... rasa risau, rasa sayang, rasa cinta, rasa entah apa lagi... oh, how i wish....
 

aiman

New Member
finally my ‘pain’ is gone and i am relieved
so thankful about it
today was a happy day for me
nothing makes me happier than making someone I love happy

rilek smbil layan lagu2 indie dari yuna n zee avi
bergelora jiwa ngan rindu
 

dolphin

FTC Crew Jr
ari ni kne saman..adehh
ari saman se'port dickson' kot..ishh
mber 2org wktu pg..den plk wktu ptg..sje jer kn..mentg2 gaji bru msuk..aiyak
igt nk mintk tlong mybh..gelak besar dia..tuan bdn pn xgne keistimewaan tu..org lain plk sje2 nk mnyedeng..kih3
stkt saman mppd tu g jer byr..kui3
mlm ni mybh xbpe sht..salah mkn kot smlm..byk sgt benda kne pantang..pstu mls jga..diri sendiri jgk yg merana..hu3
jga diri elok2..mkn ubt..rehat ckup..erm
 

yankumi

FTC Crew Jr
dear diary..
ari nie pergi check kandungan..dh jd rutin every month kena check up..
hmmm...doc scan ag sekali, sbb kandungan masih kecil..
dan doc xleh nk tentukan my edd nti..scan kali nie..berubah ag tarikh edd tue...
pas2 doc ckp, akan scan ag sekali bulan dpn..sbb kandungan masih belum jelas..
Ya Allah...mudah-mudahan kandungan ini selamat dan dlam keadaan baik..
doakan saya yer kawan2..
doc ckp ada kemungkinan, kandungan nie masih kecil..sbb tue blm jelas..dh nmpk denyutan jantung..alhamdulillah..

yg plg sy suka...sbnrnya ramai dkt sini yg jd penasihat utk sy..
sejak diorg thu sy pregnant..ramai yg bg nasihat itu dan ini..
dr atas ofis..smpai ke kantin..hatta ke surau sekali..ramai yg bg nasihat dan panduan..
ohh..dear pun diorg bg nasihat jgk hehehehe..
tiba2 terasa sayu je hati, bila ramai yg ambil berat pd saya dan kandungan nie..
InsyaAllah..semenya sy akan jadikan panduan..
kenapa ari nie saya rasa rindu sgt dgn dear... :(
 

angelea

New Member
hari ni?oh sgt xsuka hari ni.. sakit perut, moody, xmakan pape since morning.. im a mess... rambut pon messy cam orang baru lepas gaduh tarik2 rambut ngan jiran... huk tak penah pon ada experience camtu sebenarnya.. emm aaaa sangat geram, dapat surat tuut tu... abis sume barang aku campak tadi sebab geram sangat... nak marah orang yang tukang sampaikan, xleh... kang dosa... hehe tahan je, sabar je kena bebel... sampai malam, dapat call lagi dr umah.. geram pon ada, tapi sabar je dari mengeluarkan kata2 yang aku akan regret satu ari nanti... dorang tak faham n xtau situasi sebenar, so tkpe... esok, aku akan call orang yang bertanggungjawab mnghantar surat tu... dah lama xkena agaknya, bleh plak hantar surat cmtu kat umah parents aku..kalau dorang sakit jantung ke ape, xke haru jadinya... aaa memang saje cari pasal ngan aku la kan.. orang dah besar panjang cmni, hantarla kat alamat semasa... apa gunanya isi alamat semasa kat borang banyak2 msa apply keje tu... mulalah aku rasa cam budak sekolah yang kena rotan ngan cikgu, pastu sekolah hantar surat kat umah mak... heii, baran je aku kn... aku xsuka mnyusahkan orang.. bila dh jadi cmni, buat org rsau dan akan mnyusahkan org... heii sabar jela...panjangggnye aku membebel mlm ni...huhu simpan sesorg leh gila kowt... emm
 

aiman

New Member
everyone says you only fall in love once
for me that’s not true
because every time I hear her voice I fall in love all over again
hard times for dreamer like me
lemas dilautan rindu
menyeksakan
I can take it if it's what I want to feel
and I can taste it
it's my sweet beginning
lebih manis dari kuih lapis
 

cokodok Ubi

New Member
harini pegi exam lambat...
sbb jem dkt federal highway....so masuk 10 minits lmbt...
alhamdullilah lancar....but my feelings xsgt...
tgh2 uat exam nangis...
dh xjd minah macho...
ntah la...solat mintak allah maaf kan aku...
pastu uat assignment lukis2...
terpkiaq prijek yg ada 3 yg xsntuh pun...
lapaq tp ntah la apa nk mkn...
asyik kuar ja air mata ni...
skali lg al fatihah to him...
 
Status
Not open for further replies.
Top