• Sudahkah anda menulis Diari Cinta anda hari ini?
    Sebagai forumer Forum Tentang Cinta, anda kini boleh menulis dan mencoret kisah manis cinta anda di ruangan Diari Cinta. Hanya satu diari sahaja ya dibenarkan untuk setiap seorang.

♥~Bercakap Dengan Diri sendiri 23 ~♥

Status
Not open for further replies.

rosa_stellata

New Member
OK, I start to like u already, tapiiiiiiiiii tak rasa ke cam its too early.. dan saya bukanlah sorg yg mudah sgt pcaya kat laki.. hukhuk.. so my answer is NO! hahaha... kalau sudi, tunggu la.. taknak tunggu pon takpe, saya tak kesah!
 

dolphin

FTC Crew Jr
td ade xtiviti..mls nk join..skdr tnjuk muka jer
smp ptg lak tu..sgtt x suka
kul5 td mybh dtg ngn mber dia..nk tkr balik lptop yg bg ari tu ktenye..bg den nbook plk..erm
bg pn bknnye gna pn..den dh ade lptop sndiri..erm
bg adik jer la kn
sblm balik g mkn dlu..singgah kt medan ikn bakar
slh pilih kdai..menu x bpe sedap..erm
letih lak mlm ni..mata pn mintk tutup dh..hu3
 

Archi_Love

Member
............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
 

OrKiD_BiRu

FTC Crew Jr
ftc skrg dh sunyi..........mane makcik (merujuk kpd cik D***A) yg jd guard kt sini......ngular kt tempt lain ni ye...biaseeee die!
 

BeRRy

New Member
assalamualaikum semua warga ftc..berry kembali lg..teringat plk kt ftc ni..dh lme sgt menyepikan diri kn
ramai ahli2 baru yg berry x sempat bkenalan..salam kenal semua ye
yg pnh seangkatan dgn berry pn dah ramai yg naik pangkat..sampai ade yg dh jadi crew
tahniah to zahra..yankumi..dolphin..kak gegirl n sume2 yang dh jd senior2 tu
berry masih teenager..mohon tunjuk ajarnye ye..hihi
 

dieda

Well-Known Member
ftc skrg dh sunyi..........mane makcik (merujuk kpd cik D***A) yg jd guard kt sini......ngular kt tempt lain ni ye...biaseeee die!
ehemmm,,,ejaan tu cam ejaan nama den jek,,,xpo2,mokcik bg laluan kt cik oked jd guard lak,xpon pas la kt lalat,nmpk gaya sesuai jd guard tu,,ekekekeke
memng ftc dah sunyi, meluat nak aktif, lu pikir la sendiri.
meluat ke skt hati???huahuahuahua
 

dolphin

FTC Crew Jr
kenapakh ini yang harus aku lalui?betapa engkau tidak pernah ingin mengerti
seksanye hati menghadapi kekeliruan ini..kenapa engkau perlu hadir kembali
utk apa engkau mengusik lg hati ini..dgn cara yg sgt aku benci
kenapa perlu air mata ini mengalir lg..ohh
 

samaratungga

Well-Known Member
assalamualaikum semua warga ftc..berry kembali lg..teringat plk kt ftc ni..dh lme sgt menyepikan diri kn
ramai ahli2 baru yg berry x sempat bkenalan..salam kenal semua ye
yg pnh seangkatan dgn berry pn dah ramai yg naik pangkat..sampai ade yg dh jadi crew
tahniah to zahra..yankumi..dolphin..kak gegirl n sume2 yang dh jd senior2 tu
berry masih teenager..mohon tunjuk ajarnye ye..hihi
wa alaikum salam berry
saya ingat lagi nama awak hehehe
even kita jarang bersua (cewahhhh)
 

Archi_Love

Member
aku x tau nk berkate ape lagi tntg hati nie..............................
hati aku dah lame rapuh.... punah........ hancur..............................
selepas ketiadaan dia bertahun lamanye.........................................
aku disini masih segar dengan kesakitan yg aku alami............................
kdg2 kwn yg jarang bersua....
bertnyekan 'eh dia mcm mane..' 'si bunga sihat?' bla2....
aku hnya mampu snyum je................
menahan malu.............
kwn yg jarang bersua jua sering kalah dgn penipuan rias wajahku....
happy go lucky...
tp kwn yg btol2 rapat.... baik laki mahupun ppuan...
aku tewas utk menepis kesedihan yg aku tanggung selame ni...
ade masenye kwn rptku(laki) sggp mninggalkn skejap masa brsame kluarganya demi aku...
hnya utk cube menenangkn ati aku..
tp tu semua x memberi ape2 perubahan pon utk aku...
adakala kwn rptku(wanita)... yg dah tunang. baik da kawin...
kdg stghnye cube bg ayat motivasi..utk aku...
almaklum ler... dia lecture ipt kt mlysia nie...
tp x jugak menembus kt ati aku utk aku melakukan perubahan...
kdg kedegilan aku nie sering kwn mngatakan mcm budak2...
ntah la.....aku x tahu ape yg patot aku buat...
smpai bila aku nk bermain dgn rias muke nie... menipu org sekelilingku...
aku selalu mmbayangkan... raya tahun nie... andai dia dpt muncul demi memilikiku balik...
haha... mmg x mngkin...tp skadar nk sedapkn ati....
kdg dlm mmbygkn tu... sakit jugak terasa andai raya tahun ni trbayang dia bahagia brsama kekasih barunye.... brgmba sakan...
aku cintakan dia...
dan aku tahu dia bukan milikku...
aku redha...
:( :( :(
 

rosa_stellata

New Member
Today is my birthday... dia call semalam.. banyak kali..... katanya nak tdo, penat keje... tp last2 dia call gak~ hahaha.. suprise.. thanks ye awak.. rasa macam da lama kenal je, padahal tak pernah bersua muka pon.. Takpe, sy dah pesan jangan suka kat sy selagi kita lom jumpa.. awak kata, tunggu.. kalau ada jodoh x kemana.. u made me smile all the night! thanks... tahun ni birthday yg bermakna dlm hidup saya.. at least, ada memori yg boleh diingati pada tahun2 mendatang..hihihihi...
 

sherry

New Member
assalamualaikum sume............................
saje nk menyinggah...............................
bkn ape, klu lame sgt x jenguk takut x ingt plk ID kt ftc ni...
silap hr bln kna bt akaun baru...
sume sihat2 ke?makin kencang ke makin suram ftc ni huhuhu
 
Status
Not open for further replies.
Top