• Sudahkah anda menulis Diari Cinta anda hari ini?
    Sebagai forumer Forum Tentang Cinta, anda kini boleh menulis dan mencoret kisah manis cinta anda di ruangan Diari Cinta. Hanya satu diari sahaja ya dibenarkan untuk setiap seorang.

ADAKAH INI CINTA

#1
Kitorang kenal dah lebih 4 tahun. Tapi tak pernah jumpa. Tak pernah tgk muka, share gambar masing-masing. Cuma sejak akhir-akhir ni dia daa start hantar voice. Pastu tahun ni first time kitorang start call. Tupon tk sampai 1 min... Actually apa yang patut saya buat. Setia menunggu atau lepaskan. Satu lagi kitorang still study. So better fokus study dulu ke camne...
 

zahra

FTC Crew
Moderator
#2
Kitorang kenal dah lebih 4 tahun. Tapi tak pernah jumpa. Tak pernah tgk muka, share gambar masing-masing. Cuma sejak akhir-akhir ni dia daa start hantar voice. Pastu tahun ni first time kitorang start call. Tupon tk sampai 1 min... Actually apa yang patut saya buat. Setia menunggu atau lepaskan. Satu lagi kitorang still study. So better fokus study dulu ke camne...
As'salam hi, terpulang pada awak, but for me, shud focus first on your study, if jodoh korang kuat, macam mane pun akan bersatu, if not buat macam mane pun still tak berjodoh, best of luck on your study, semoga berjaya di dunia & akhirat, aamiin Ya Mujiib
 

Top