• Sudahkah anda menulis Diari Cinta anda hari ini?
    Sebagai forumer Forum Tentang Cinta, anda kini boleh menulis dan mencoret kisah manis cinta anda di ruangan Diari Cinta. Hanya satu diari sahaja ya dibenarkan untuk setiap seorang.

~Artis KOREA Yang Plastik~

dieda

Well-Known Member
Sekarang,,drama2 korea menjadi kegilaan para penonton terutamanye orang perempuan,
ekceli lelaki pon ade yang minat,tapi dalam skala yang kecik.

Selain jalan cerita yang menarik,pemandangan yang cantik2 yang dihidangkan dalam drama mereka,
penonton sebenarnya lebih teruje dengan pelakon2 nya,xgitu???:p

Memang xdinafikan,,baik artis lelaki atau perempuan,mereka sememangnya sangat cantek,cumil dan
kiut miut.

Tapiiii,,,FAKTA sebenarnye,,KECANTIKKAN mereka hanyalah PLASTIK!!

Negara Korea bukan saja dikenali sebagai 'Negeri Ginseng',tapi turut dikenali sebagai 'Republic Of Plastic Surgery' atau turut dikenali 'Land Of Plastic Surgery'.

Plastic surgery ni bukan saja popular dikalangan artis,tapi turut menjadi kegilaaan wanita korea yang ingin wajah mereka seprti artis kegemaran mereka.

Ini antara wajah2 artis korea yg membuat plastic surgery,,cikidut:)








jadi,,sapa2 yg terlalu FANATIK sgt dgn retis2 korea ni,,wat2 la fikir banyak kali,,:D :D
xyah la nak uppa,,saranghae bagai,,PLASTIC derang tu sume,,:D :p

ANYONG!!

**xsangka LEE MIN HO pon wat,,,hahahahaa**
 

samaratungga

Well-Known Member
Sekarang,,drama2 korea menjadi kegilaan para penonton terutamanye orang perempuan,
ekceli lelaki pon ade yang minat,tapi dalam skala yang kecik.

Selain jalan cerita yang menarik,pemandangan yang cantik2 yang dihidangkan dalam drama mereka,
penonton sebenarnya lebih teruje dengan pelakon2 nya,xgitu???:p

Memang xdinafikan,,baik artis lelaki atau perempuan,mereka sememangnya sangat cantek,cumil dan
kiut miut.

Tapiiii,,,FAKTA sebenarnye,,KECANTIKKAN mereka hanyalah PLASTIK!!

Negara Korea bukan saja dikenali sebagai 'Negeri Ginseng',tapi turut dikenali sebagai 'Republic Of Plastic Surgery' atau turut dikenali 'Land Of Plastic Surgery'.

Plastic surgery ni bukan saja popular dikalangan artis,tapi turut menjadi kegilaaan wanita korea yang ingin wajah mereka seprti artis kegemaran mereka.

Ini antara wajah2 artis korea yg membuat plastic surgery,,cikidut:)








jadi,,sapa2 yg terlalu FANATIK sgt dgn retis2 korea ni,,wat2 la fikir banyak kali,,:D :D
xyah la nak uppa,,saranghae bagai,,PLASTIC derang tu sume,,:D :p

ANYONG!!

**xsangka LEE MIN HO pon wat,,,hahahahaa**
mana orangnya cik dieda
 

dieda

Well-Known Member
oooooo,,,hahahaa,,gmbr yg 1st,,
kalu uolss pasannnn,,mamat tu sering dijadikan avatar oleh sorang minah ni,,:-D :-D
 

dieda

Well-Known Member
oo ya kah
siapa minah itu :-??
alaaaa,,yg sll ANYONG2,,hahahahaa,,opppssss

cuba bygkan,,kalu llk dan pmp yg wat plastic surgery,,
pstu ditakdirkan depa ni kawen,,,,pasti,,,mereka akn menjana(menghasilkan)
zuriat,,,then adekah zuriat/anak depa tu akn serupa dgn wajah depa????cikidut(ini mngkin leh dijdkan cth)

 

mawar putih

Well-Known Member
saya sgt setuju... kecantikan dorang ni plastik jek.. nak cr yg natural beauty tu mmg payah..
suka gambo family yg ditepek tu.. mak bapak nya lawo hensem.. anak2 dia... hahahhaha

**komen sbb ada org suruh sy meriahkan thread ni** >> tulun buat2 x nmpk tulisan ni.. hahahaha
 

dieda

Well-Known Member
kalu nk tau,,ni den dgr gusip laaa
retis2 ni derang wat plastic surgery dgn doktr yg sama,,
 

mawar putih

Well-Known Member
kalu nk tau,,ni den dgr gusip laaa
retis2 ni derang wat plastic surgery dgn doktr yg sama,,
hahahaha.. cara hang ckp sjibik cm mamarazzi.. cayalah.. ok back to topic, a'ah den pn ade terbaca gak la...
dorang xkn pergi kat doktor2 yg bese2 tp mmg dh expert dlm tuko2 muka org ni.. doktor2 yg itu2 jugak..
tp x semua plastic surgery ni menjadi.. ade gak yg x menjadi.. kan diri sendiri yg rugi..
 

dieda

Well-Known Member
trend wat plastic surgery bukan sj glemm kt koleannn,,tp kt negara cina pon kn tempiasnye,,
 

mawar putih

Well-Known Member
org wat plastic surgery ni org yg x yakin dgn kecantikan dri sndri... rata2 dorang ni kan agak sepet.. kbanyakan ubah tang mata, hidung.. mcm2 lg la.. mana yg gemuk pn boleh ubah jd kurus.. kalo tgk retis2 dorang cantik2 hensem2 belaka.. nak tau rupa sebenar orang korea lihat lah orang2 biasa... tu muka asli.. utk mana2 yg belum wat plastic surgery lg la..
 

dieda

Well-Known Member
org wat plastic surgery ni org yg x yakin dgn kecantikan dri sndri... rata2 dorang ni kan agak sepet.. kbanyakan ubah tang mata, hidung.. mcm2 lg la.. mana yg gemuk pn boleh ubah jd kurus.. kalo tgk retis2 dorang cantik2 hensem2 belaka.. nak tau rupa sebenar orang korea lihat lah orang2 biasa... tu muka asli.. utk mana2 yg belum wat plastic surgery lg la..
leh x jgn dipetik tang 2 tu????lg2 tang mata,,sensitip mak jemahhh
 

mawar putih

Well-Known Member
opsssssss.... hahahhaha.. sy x pasan lak ade yg agk 'bundar' matanya disini... terlupa sbb mata sy bulat. x sepet.. ehh tersebut plk.. ahakssss.. ade sape2 lg yg 'bundar' matanya??? :D
 

dieda

Well-Known Member
tp ade jugak retis korea yg xperlu wat plastic surgery bagai,,
tp mereka ttp popular dan diminati,,xgtu wawa:p

 

mawar putih

Well-Known Member
wakakakakaka... betui... rupa bkn segalanya.. hahhaa
sengal jek minah ni tepek RM plk.. jong kook xde ke?? siann die.. ahakssss
 

mawar putih

Well-Known Member
e'ehh.. tok moh lak trase.. i mrujuk pd org2 kolean la.. tok moh pn bermata 'bundar' yek?? ekekekekekeke...
bersyukur la seadanya.. x kesah semua tu... jgn la bermuram durja smpai nk wt plstic surgery laks wahai tok moh... wakakaka :D
 
Top