• Sudahkah anda menulis Diari Cinta anda hari ini?
    Sebagai forumer Forum Tentang Cinta, anda kini boleh menulis dan mencoret kisah manis cinta anda di ruangan Diari Cinta. Hanya satu diari sahaja ya dibenarkan untuk setiap seorang.

Bercakap Dengan Diri Sendiri -18-

Status
Not open for further replies.

sha_man89

New Member
SELAMAT HARI RAYA...
Hari kita menziarah sanak saudara..penat-penat..
3 hari turut-turut g beraya..dr penang pi perak then pi kedah last masuk penang balik..
isy3x..

shafiqah....buat la asignment plak...bukak nih semua lect nk tgk draft..
Yg IMR451, cepat-cepat lah pi discuss ngn si sayed tuh..kalu nk tunggu dia, pakai 1 hapa pun x jd.huk huk..

study jangan lupa lak..isnin da test..khamis,jumaat,sabtu..adddoii!!
mau pengsan aku begini...

sayang.......datanglah..bantu ayg nih...dah2x lah tuh beraya..:((
 

dolphin

FTC Crew Jr
ujan turun mbasahi bumi..dingin dihembus angin mlm..psg plk kipas..fuhh..kesejukan menusuk kalbu..dgr lak lagu jiwang..alahai..terbuai dek angan2..kihkihkih
 

mazasocial

New Member
aaa...bercakap dengan diri sendiri...pertama kali disini, aku ingat apelah tadi...kalau aku bercakap dengan diri sendiri kuat kuat kat cc ini, mesti mereka pelik tengok aku begini, hihi,...
 

dolphin

FTC Crew Jr
tumpg ketawa org ats bt lawak..hehehe

sunyi mlm nie..sume org dh tido..kne la lyn berckp ngn diri sendiri..ehiks
tgh tggu hp ku berbunyi..dr td senyap je..jeling2 jgk kot la terlepas pndang
tp still xd jgk..huhu..xkn dh tido jgk kot..alahai bosannye xd teman..lyn tenet jer la kja ku smp ngntuk..kuikuikui
 

sha_man89

New Member
Alhamdulillah...tenang pas solat..
terima kasih ya Allah..

mari buat assignment shafiqah !!
teruskan usaha anda.
lupakan yang lain.
 

sherry

Active Member
ya Allah,xpasal2 mate aku bgkak ari ni..aku harap sgt2 ni,sok ada keajaibn..jgnla hilang,pnting tu. Klu xptg xpe..huhu.ee geramnye
 

sha_man89

New Member
jalani idup anda dengan lebih baik..
yang lepas tu biarlah..

try tuk jd yg terbaik..
sakit hati simpan ja..

agak-agak baik aku diam ja sekarang.
gudbye semua.
 

sherry

Active Member
mlm ni hjn lebat sgt..ptutle x nmpak bintang mlm ni.
sume dh tdo kec mummy, akak & adik ku syg..trmasukla yg tgh menaip ni hihihi..

:D
 

dolphin

FTC Crew Jr
ptg smlm smp umh sewa pintu xleh bkk..aarrggh..tensen sgt2!..slama ni klu balik kg org yg last xpnh pn nk kunci pintu ats..tetibe balik raya ni rajin plk mamat hsbnd hosemate sorg tu kunci..adoii..tpksa la pth balik tido umh kakak..huhu
ari ni jd awl aku bgn..lps subuh bersiap2 trus btolak g kja..ngntuk xyah cite la..xpnh2 aku drive pepagi buta gitu..huhu..smp2 tmpt kja pintu ofis lak xbuka lg..melanguk la aku kt dpn pintu..adehh..ari nie 6org je klien aku..sgt2 bgus..klu xdtg lg bagus..hahaha..mood cuti lg ni..esok cuti balik..smbung terus je smp ahd kn bagus..kuikuikui..
 

dolphin

FTC Crew Jr
siang td beli lauk utk mkn mlm..tp ntah ape mimpi den tetibe lak nk msk..msk sardin ngn telur dadar je pn..kesudahannye lauk beli simpan je dlm peti sejuk..lps mkn jlnkn operasi mbasuh dn melipat baju..byknye baju den nk kne lipat..kot ad mesin melipat baju kn best..hahaha..kemalasan tlh melanda..aiyak..tulun2
 

sherry

Active Member
laaa dh kul 1.25..cptnye ms..sok jmaat dh stat kje..so rutin kje aku pn brmula la...
nk tdo, mmg mate pn dh ngntuk tp kepala ni dok ligat lg berfikir..fikir jgn x fikir.
 

dolphin

FTC Crew Jr
ari ni cuti hari malaysia..rutin den duk umh je..rehat2..mls nk kuar..lyn tenet smbl dgr lagu..dh bosan kang den main game lak..kuikuikui
 

dolphin

FTC Crew Jr
baru balik dr 1 mjlis..dijamu ngn kari kambing..perrggh..sgt sdppp..pantang den ngn daging kambing..igtkn nk tapau..blm ape2 dh licin..ramai lak peminat kambing rupenye..hehe..kne plk org yg pndai msak..caya la:up:
 

ayusry

New Member
hari nih last day puasa dalam bulan syawal..alhamdulillah..pagi-pagi lagi Domek dah call..malas nak angkat sebab sakit hati..kita dok cuti berhari-hari tapi Domek langsung tak nak luangkan masa utk kita..(katanya raya sebulan..nanti-nanti lah dia bwk gi raya)..tak suka kat Domek..

Awal2 pagi dah sampai kat ofis..banyak jugak keje yang bos bagi..yezzzaahh...best..best..hopefully before 12pm dah boleh siapkan semuanya..update DTP and report.

Pastu Domek call to inform yang dia sakit gigi..nak suruh kita cuti hantar dia ke klinik..erm..tak pe lah..hati nih masih sakit lagi..pergi lah sendiri lepas solat jumaat nih..kalau nak kita tolong pun..esok boleh lah kot..tapi rasnya esok nak g baiki kete..
 
Status
Not open for further replies.
Top