• Sudahkah anda menulis Diari Cinta anda hari ini?
    Sebagai forumer Forum Tentang Cinta, anda kini boleh menulis dan mencoret kisah manis cinta anda di ruangan Diari Cinta. Hanya satu diari sahaja ya dibenarkan untuk setiap seorang.

Bercakap Dengan Diri Sendiri~20

Status
Not open for further replies.

dieda

Well-Known Member
hehehe,,,,,akhirnye smpai gak hjt nk grand opening thread ni,,,:D
walaupon xde apa la sgt nk dicte kan kt sini,,,ade den kisahhhh???ahaks
siler2,,,ckp la dgn diri kt sini,,nk bermonolog ke ,,hapa ke,,,sila2:D
 

Hannie

New Member
happynya org ats ni dpt buka thread baru yea.. :)

nape 2 3 menjak ni aku slalu tension? nape 2 3 menjak ni byk btol masalah aku? mcm2 yg dh berlaku dlm hidup aku.. selama ni aku tabah.. aku kuat tp kali ni aku rasa aku la yg paling byk menangis...adik aku yg cengeng tu pun kalah...aku pun x tau camne nk kembalikan keadaan mcm dlu... kembalikan kegembiraan mcm dulu... aku dh memaafkn.. tp aku tetap x leh terima bila benda ni berlaku.. mak aku dituduh sesuka hati..kesian mak aku.. kecik hati tua die... dr muda sampai tua slalu aje menangis.. tp aku tahu mak seorang yg sgt tabah.. aku harap mak aku kuat dlm menempuhi semua dugaan ni.. biarlah org yg menuduh tu nanti akan ALLAH tunjukkan kebenarannya....
 

Archi_Love

Member
aku byk kejeeeeeeeeeeee.................... semua da siap diri tiang.. dgn 3d.. plan aku msh tersangkot2..
(hehe.. hero biasenye relex2 dlu)
:p :p :p
 

dieda

Well-Known Member
aku byk kejeeeeeeeeeeee.................... semua da siap diri tiang.. dgn 3d.. plan aku msh tersangkot2..
(hehe.. hero biasenye relex2 dlu)
:p :p :p
relax2,,,,,,hero TAMIL biasa ler,,,kn cool,,,,
lepak mkn sireh dulu,,,,sikat skit misai tu,,,:D :D
 

yankumi

FTC Crew Jr
dear diary...ari nie sy sgt happy...rasa suka...
alhamdulillah..sy masih diberikan peluang utk merasai kegembiraan...
Ya Allah..moga ari nie adalah ari yg lbh baik dr semalam..amin..
act pagi nie happy sbb dpt bekpes sama2 dgn family..bukan senang nk kumpul mcm nie..
selalunya time nk mkn, sorg baru bgn, sorg tgh siap2, sorg tgh mandi..itula..inila...
tp pagi nie dpt bekpes sama2..best..dpt berkumpul ramai2..
 

gegirl

FTC Crew
Moderator
Waaa....de umah baru laa... hehehehe... :up:
Erm...xde cite menarik pon sbb aku sakit...
Dis time diagnos as apendiks lak... adoii aiii...
hrp ngn pain killer yg di beri dpt cure dis disease...
even i knw still hv to do some minor operation... :(
tawakal jelah.. no more spicy food n coke 4 dis time...
Aku mmg majuk ngan dia yg seakan xsedo akn
kewujudan aku nie.. lately dia bz sgt ngan koje...
menyampah pon de.. carik len kang baru tau... ;)
huhuhuhu... best pren bukak cite sal SARAWAK...
dia ajak p cuti kat sane next yr... aku di beri tugas
tok booking flight ticket...yes!!! yes!!! at last.... :up:
aku dh bgtau dia aku nk amik gambo kat meow beso...
dia ok jek...sggp jd photographer aku yg suke posing nie.. :p
few member ajak p karok dis weekend.. xtau cmane nie..
ikotkan aku nak rest jek... c how la cmane... lau p pon
aku nk lyn midnite arr.. bru syiokk.. wkakakakaka.... :up:
biorpon aku jauh dr fmly tp stp pergerakan aku di pantau..
abah akn spotcek aku gi mane n kuar ngan sape...
so, aku bkn bleh suke suki je nk ku hulur ke hilir nie..
oklah haa... nak blah dlu... moge aku cpt sht...AMIN...
 

dieda

Well-Known Member
apa yg leh aku coretkan kt sini,,,,
hr ni aku btl2 sangap yg teramat sgt,,,,
thp sangap ni,,,,kalu fahrin ahmad lalu dpn mata pon xlut,,,:D :D
kat mata ni nmpk bntal jek,,,
xleh jd,,,,nk cr penawar ni,,
 
Last edited:

Eta_mas

New Member
Bingkisan eta
kurang 5jam lagi...tak sabar nak tgk MZ buat performance!!InsyaAllah...Dipermudahkan segala urusanku..Amin..
 

Archi_Love

Member
apa yg leh aku coretkan kt sini,,,,
hr ni aku btl2 sangap yg teramat sgt,,,,
thp sangap ni,,,,kalu fahrin ahmad lalu dpn mata pon xlut,,,:D :D
kat mata ni nmpk bntal jek,,,
xleh jd,,,,nk cr penawar ni,,
meh.. sy suruh jafar onn tu cium dieda.. kompem2 semangat dieda.. smggu x leh tido.. trauma...
:-D :-D :-D
 

Archi_Love

Member
tadi minom 3in1 2paket 1cawan.. pastu coke 1btol... rs nk mam magi..aih... 3kali jumaat rsnye.. tahan2.. tp tgk magi dlm bungkusan tu geram je..ngee..
:up: :up: :up:
 

dolphin

FTC Crew Jr
abis keja siang td rse letih sgt2..mls sgt2 nk balik kg..planing pas kja terus gerak..alih2 balik umh dlu..rehat2..mandi segarkn bdn kul2 lbh bru btolak..ari ni alhmdulillah perjalanan lancar..jd pemandu berhemah..wlpn jln clear xd mood nk rempit..kui3
 

Archi_Love

Member
tnsion gile2... mcm mane aku nk design bumbungnye nie........... sambong sni.. sane pulak jd pelik.. tarik sni.. ujung pulak nampak pelik... 5jam aku ngadap bende nie.. nak tercabot biji mate...
(hero mmg suke buat yg completecated)
:(( :(( :((
 

lavender90

New Member
hari ni keje ptg...xske btol!
pastu,pg2 lg dye da kol...rasenye da lame sgt x bergyt ngn dye...windu plak...
alamak,lav,jgn rindu dye...huhu...
xde sebb nk rindu dye...ekekeke.....

ayah kol bthu maksud mmpi aku...
comel jer...
insyallah jika betul maksudnyer baik....amin...
 

Archi_Love

Member
tadi aku hode nasi goreng ayam.. dgn roti canai 2 dgn teh ais.. semua skali rm8.. ngeee...... tgk perutku.. rampingkan...
:"> :"> :">
 
Status
Not open for further replies.
Top