• Sudahkah anda menulis Diari Cinta anda hari ini?
    Sebagai forumer Forum Tentang Cinta, anda kini boleh menulis dan mencoret kisah manis cinta anda di ruangan Diari Cinta. Hanya satu diari sahaja ya dibenarkan untuk setiap seorang.

Big girl with a Small heart

Kinky Girl

Member
Minggu yang sgt menyesakkan dada..haizzz......

dah lame jugak tak rase stress yang berapi-api kepala kat office ni..time xde keje..sampai sengal2 badan sebab duduk je..so ni masuk hari ke 3 darah tinggi naik, ntah nape minggu ni, macam tibe-tibe je semue keje macam urgent..huh poyo je bos ni..xde la urgent mane pun keje tu, die yang saje kalut lebih...dah nak ujung tahun la agaknye..tu yang nak kasi settle bende yang tertunggak sebab die nak gi bercuti ujung tahun dengan tenang..ui bestnye dapat gi bercuti...

ok..start dari last week lagi mcm suke je tgk package bercuti sane sini..yang hakikatnye mmg tahu mmg susah nak pegi pun..tapi tgk2 pun dah happy dah rase..bile nak ngaku kat orang yang aku mmg jarang gi bercuti selain dr ikut mak ayah time kecik2 dulu, mesti org tak caye...hmmm..mmg pun..even dulu aku sedar aku tak kesah sgt sbb aku sedar diri, dah xde duit takkan nak berjalan mcm org ade duit...tu time bujang..ni dah berdue pun same jugak...al kesahnye..takdir aku la pulak dpt pasangan yang tak suke jgk gi mkn2 angin ni..adehhh... bile dipikirkan balik.bukan die tak suke,,die mcm aku..tak reti dan tak biase..huhu..ate..terbayang la aku kalau pergi berdue ngan die je nanti, tak ke krik2 je nanti..hehe..so berdoalah aku semoge aku berjaye jgk pergi bercuti berdue nnti.. dekat2 pun jadi lah,,aminnnn
 

Kinky Girl

Member
Sifat hati fitrahnya berbolak-balik ,
Serasanya serasi sebenarnya tidak serasi,
serasanya tidak serasi sebenarnya serasi
 

Kinky Girl

Member
kalau dah begitu sifatnye hati (sambung balik)
tak hairan lah ade dialog roy..roy hati kau keras..

sekeras kepala aku jugak..
mula dpt penyakit ni tahun 2011..tak sangka sampai skang xde obatnya..kesian kat orang sekeliling aku..haizz..

kalau dipikirkan balik,, penyakit aku ni kalau diolah menjadi sesuatu yang berguna.. mungkin aku patut masuk sukan bertinju..tambah dengan badan yang sado, nampak dah kesesuaiannye kat situ..

bagaikan bulu ayam yang tergantung di atas pokok yang dibolak-balikkan oleh angin sehingga bahagian atas terbalik ke bawah dan bahagian bawah terbalik ke atas.tidak..aku macam bongkah kayu yang bergolek2
 

Kinky Girl

Member
Redha itu ikhlas,
Pasrah itu menyerah...

waaaa..senang je ucap aku redha...sedangkan yang sebenarnya tidak..
dah susah jugak nak mengaku yang aku sebenarnya tak ikhlas dalam keredhaan tu..bila mana aku masih sakit situ sakit sini bila cite tu keluar balik..hukhuk,..kalau lah ada kerja baru dengan kawan dan sekeliling yang baru..dapatlah aku bukak buku baru tanpa ada rasa sakit disebabkan yang satu ni..sakit yang lain tu belakang kire..hukhuk..

ye..kali ni aku ngaku yang aku pasrah yakni aku menyerah kalah..takde semangat dah.motivasi aku ke arah yang lain sekarang. tapi masih baru lagi takut tak kukuh disebabkan gangguan-gangguan yang ada disekeliling ni ..

Aku tahu begitu ramai kat luar sana yang merasai bait-bait terluka ni , dan pasti ada yang lebih teruk ..sebab ini lah dugaan buat golongan kami yang kami kena terima, ntah apa lah hikmahnya dikemudian hari, yang pasti aku harap tak lama je lagi untuk aku nampak. .

Alkisahnya kesedihan ni jadi , bile pagi tadi gi sarapan, keluarlah cerita2 pasal babyyy......tu jee. yang sepatutnya happy news untuk semua...tapi aku sedih sebab sifat cemburu aku..ni lah manusia..huh.
tapi papepun aku ttp mendoakan kesejahteraan ko dan baby ko..walaupun aku tak ucap ngan kate-kate..aku ngaku aku pun tak sabar nak jumpe die nanti..:)
 

Archi_Love

Member
Tak bestnye menaip kt phone. It dh block site ni kt pc opis... Waa:argh:
ooo kne block.. patot la.. i rs something went wrong dgn forum ni.. da mcm dlm cite passengers i nie....jalan sesorg... hello...anybody here.....??? aurora.. darling where are youuuuuu.....yuuhuuu..... damn sedey gile sesorg kt sni.. xde org.. yg ade pon robot Jim(Mr.teddy..hahaha joke) jee... there has to be a way....
 

Kinky Girl

Member
ooo kne block.. patot la.. i rs something went wrong dgn forum ni.. da mcm dlm cite passengers i nie....jalan sesorg... hello...anybody here.....??? aurora.. darling where are youuuuuu.....yuuhuuu..... damn sedey gile sesorg kt sni.. xde org.. yg ade pon robot Jim(Mr.teddy..hahaha joke) jee... there has to be a way....
Hhuhuhu..ade gak org jenguk2 umah den ha..
 
Top