• Sudahkah anda menulis Diari Cinta anda hari ini?
    Sebagai forumer Forum Tentang Cinta, anda kini boleh menulis dan mencoret kisah manis cinta anda di ruangan Diari Cinta. Hanya satu diari sahaja ya dibenarkan untuk setiap seorang.

books and coffee

keira

New Member
#81
Dah separuh ramadhan berlalu. Lagu raya pn dh mula berkumandang di radio2. Bila sebut pasal ramadhan; kenangan bersahur dan buka puasa bersama famili la paling bermakna rasanya. Tahun ni, diuji dengan kesihatan yang xberapa baik semasa puasa. Anak xsihat, mummy pn xsihat. Demam, batuk, selsema, meragam. Cuaca pn panas hujan panas hujan. Menguji sungguh huhu. Bila dh jadi mak2 ni, nak taknak memang kena kuat. Walaupun diri sndri xsihat, kena jugakla gagahkan diri. Bila flashback zaman bujang2 dlu, rasa jauh benor hidup berubah hehe.. kalau dlu, me me me.. all about me.. sekarang ni memang x la.. me dh jatuh no berapa tatau.

Persiapan raya macam biasa, sederhana je. Sederhana2 pn, 3 helai baju raya jugak dh setel haha. tahun ni tema caca marba. Pink ado, silver grey ado, purple ado. huhu kuih raya belum dapat nak buat lagi.. macam xsempat je uhuk.. nmpak gayanya kuih tunjuk jela hee yg penting tart nenas msti buat.. tu kuih wajib tiap tahun.. dh memang tu je yg aku reti pn hehe apapun excited for 10 hari terakhir ramadhan.. meh pakat2 pulun noh.. nanti setahun lagi nk jumpa.. haihh belum pegi lg dh rindu.. oh ramadhan
 
#82
Selamat hari raya warga forum. Maaf zahir batin jika ada tersalah tersilap sepanjang aku buat coretan disini. Diam tak diam dah bertahun2 juga aku merepek meraban meroyan kat sini haha dari zaman single sampaila zaman dh kawin dah beranak, maintain cakap sorang2 hehe.. seronok sebenarnya cakap sorang2 ala2 diari.. padahal ada yg baca (adake?).. rsa cm budak2 deep tp xnak dikenali.. artis dlm dunia sendiri.. gitew, ko hado.. huhuh

Aidilfitri ni rasa meriah sangat. Raya sakan sampai seminggu. Yg paling seronok bila dapat berkumpul ramai2.. masak2, membawang, mengketupat, merendang sumela.. ni pn raya xabes lagi ni..psni musim open house pula.. haih puasa aritu konon dh turun 5kg, raya je hamikk berkilo2 naik haha.. bertabah jela.. k la, till next time.
 

Top