1. Sudahkah anda menulis Diari Cinta anda hari ini?
    Sebagai forumer Forum Tentang Cinta, anda kini boleh menulis dan mencoret kisah manis cinta anda di ruangan Diari Cinta. Hanya satu diari sahaja ya dibenarkan untuk setiap seorang.
    Dismiss Notice

Cinta datang dan pergi

Discussion in 'Luahan Cinta' started by vtrvh, Apr 24, 2016.

  1. vtrvh
    Offline

    vtrvh New Member

    Messages:
    0
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    tak tahu kenapa aku percaya dekat kau, percaya dengan tiap ape yg kau ckp ,buat semua aku percaya,
    sebab sayang, ye sebab tuh aku percaya even aku buat2 tak percaya tapi dlm hati aku percaya 100%
    betahun aku kenal kau, tak pernah kau nak ragu kn hati aku, tapi dugaan sentiasa datang, bila kau mula kerja, kau tak ade mase , kau bz kau tak text and call,, semua berubah, aku jdi tande tanye, aku tahu kau kerja bz tapi aku npak kau lepak happy dgn kwn2 kau,, aku? kau biar,, smpai aku tuduh kau mcm2, baru kau text then mula gado besar, aku tahu kau tak buat ape yg aku ckpkan, cuma aku nak kan perhatian bila kau tak layan aku, bila semua tuh jadi kita buat haluan masing2 ,
    setahun aku cuba lepaskan kau dari hidup aku, tiba2 kau dtg balik , mintak peluang kedua , aku keliru tapi aku happy sebab tuh yg aku nak, tuh benda yg aku harapkn, harap bila kau dtg balik kau jdi milik aku buat selamanya, ke arah perkahwinan, kau dtg kau pujuk kau buat mcm dulu2 , tapi syg tiba2 kau jadi mcm dulu, aku cuba ckp dekat kau benda lama akn jadi kalau mcm ni terus, tapi kau ckp jgn ungkit,, aku cuba ta nak jadi mcm dulu, ta na melenting aku sabar dalam sabar aku tak sedap hati kenapa kau berubah tiba2, tuhan tuh nak tunjuk rupa2 kau tengah cuba nak tackle org laen, main tarik2 tali dengan org lain, aku igt kawan aku biar kan tapi makin lame mkin kelain, lagi2 bila kau cuba elak dari aku,, aku pelik,, pelik sebab aku dah tahu kau dgn dia tgh knl hati budi tapi kenapa tak terus terang? kenpa nak simpan aku? kenpa? nak sakit kan hati aku? ape dosa aku dkt kau smpai kau nak sakit kn hati aku mcm tuh sekali?? ape aku buat? sampai satu tahap aku npak kau pnggil dia syg, kau tahu ape aku rasa, mcm mane pinggan jatuh berkecai mcm tuh la hati aku,,
    aku cari care nak tahu hubunggan kau dgn dia, aku buka fb kwn aku, aku text permpuan tuh sruh whtapp aku,, lame aku tunggu smpai satu mlm dia text aku tanye aku siapa,, tup2 kau read text aku and kau reply kau siap ckp ta de ape nak dijujurkan , tak de ape nak diterus terang kan,, kau jst ckp kau bz byk benda na pikir,,
    aku text permpuan tuh, bila aku tanye2 dia ckp kau dgn dia ade perancang nak kawin,, abis aku? bila aku jumpa kau, kau diam , kau bisu, and still bg alsan sama, aku mati akal, aku tak tahu ape yg kau nak,, kenapa kau datang balik tapi kau hancur kan hati aku? ape slh aku? aku tak paham, kau beria dtg tapi kau tinggal kan aku, aku doakan kau bahagia,,

     

Share This Page