• Sudahkah anda menulis Diari Cinta anda hari ini?
    Sebagai forumer Forum Tentang Cinta, anda kini boleh menulis dan mencoret kisah manis cinta anda di ruangan Diari Cinta. Hanya satu diari sahaja ya dibenarkan untuk setiap seorang.

Ini Kisah Tia

#1
Tak cukup dalam blog, dekat forum pun nak ber-diari bagai juga ye kau Tia.

So, this is the intro.

Aku seorang wanita yang baru berkahwin. Sekarang tinggal bersama keluarga suami. Im pregnant right now and already about 4 months. Oh, im Sabahan btw. Ayah dari Terengganu, and ibu dari Sabah. So, no argue. Semenanjung Sabah is okay for me.

Im a blogger. Ye, aku giat aktif berblog. Tapi kadang idea nak update blog tak ada. Jadi, aku rajinkan diri untuk membaca. Sampailah aku jumpa forum ni.

Selain nak membebel, aku pun nak juga berkenalan dengan ahli-ahli forum cinta ni. Boleh berkongsi rasa dan cerita.

Rasanya, tu je kot untuk kali pertama ni. Jangan hairan kalau post selalu macam nak mengarang. Dah terbiasa kot menulis dalam blog.

Thanks
 
#3
hai che tia..exited lak bile tgk bnyk post baru td..
selamat datang dan salam perkenalan dr sy. ..rajin2 la lepak sini ok..
Sure. Panggil je tia. 'Che' tu penyedap aje. sebenarnya dah patut kena panggil puan. Tapi rasa macam tua sangat pula. Haha.

Nak panggil apa ni? Kinky? Girl? Sweety?

Salam perkenalan juga dari saya. InsyaAllah, akan rajinlah saya bertandang ke mari.
 
#4
Kehidupan selepas berkahwin bukanlah sesuatu yang mudah. Kau akan berdepan dengan berbagai ujian.

Alhamdulillah. Aku dikurniakan suami yang baik. Berani aku katakan jika sayangnya dia pada aku melebihi aku menyayangi dirinya.

Bagi aku sebagai wanita. Biarlah kita memilih orang yang menyayangi kita. InsyaAllah, dia akan menatang kita bagai minyak yang penuh.

Kerana wanita ini sifatnya lemah. Mudah jatuh cinta. Sayang sekali jika dia jatuh cinta pada orang yang salah. Cinta tak dihargai malah dipandang sepi.
 

Top