• Sudahkah anda menulis Diari Cinta anda hari ini?
    Sebagai forumer Forum Tentang Cinta, anda kini boleh menulis dan mencoret kisah manis cinta anda di ruangan Diari Cinta. Hanya satu diari sahaja ya dibenarkan untuk setiap seorang.

Kisahhatike

#1
Assalamualaikum

Xpenah2 tulis diary sblm ni..tp rs cm nak menulis..
Just sekadar tok luahkan perasaan yg terpendam..almaklumlah sy ni mmg xksah if org nak cite masalah dia kat masalah sy even sekadar mendgr tp sy xpndai nak luahkan kat org..rs mcm xde tmpat nak mengadu..penah jugak hint bukak cite tp mcm xde respon mmbe xlyn..kecewa kot rs..but konsep sy redha je la..

Hurmm berbalik pd masalah yg sy luahkan b4 ni kat ruangan masalah cinta..hati sy rs mcm oo sy silap sangka kot..lelaki rightt cara mcm nak but ntah la sy pun xpasti la dia nak apa sebenarnya ..mgu ni dia dingin ngan sy..senyum pun nak xnak ckp pun x..kat mana silapnya pun sy xtau...adakah sy yg perlu tegur dia dlu or dia yg ptot tegur sy dulu..tp sy xpndai nak tegur2 org ni..tambahan pulak sy tgk dia busy..lg la sy xberani nak tegur tp bila sy xtegur mcm mgu ni la rs mcm xkwn pun yer mcm xkenal pun yer..padahal b4 ni elok je..mcm mana nak faham lelaki ni eh...ada jgak sy try snyum tp hampa muka kelat dia bg..pelikx ...terasa hati ke dia...??

Sy pun xtau la mcm mana nak pulihkan blik hubungan kwn "opis" sebelum ni..arghh bila tgk dia berckp ngan org lain gelak2..sy rs sdih air mata laju je turun..maunya rs cm sy xwujud langsung..ntah la...

As a perempuan.sy rs ada kot yg mcm sy..bila mana kita da mula kan seseorg kita msti akan jd segan ngan dia..mcm tu la sy..disbb kan tu la sy xtegur dia..salah ke? Buntunyaaa
 
#2
Hurmm

Masuk keje arini dgn harapan ada la sinar bahagia..but ttap masih sama..ego kah aku sebagai seorg perempuan sb xnak tegur dia selagi dia xtegur aku..atau ego kah dia sbg seorg lelaki disbkan nak sy tegur dia dulu...tp mcm mana sy nak tegur dia kalo dia sndiri pun xbg sy peluang utk tegur dia..pndang sy pun dia xmau...senyum apatah lg...xtau mana silapnya..adakah dia da tawar hati atau adakah dia terasa hati dengan sikap sy...tp sy perasan dia memerhatikan sy dr jauh sbnrnya...mcm sy ..sy pun hnya bolej memerhatikan dia dr jauh je..tp disudut hati sy rindu dia yg dulu..dia yg suka snyun..suka bercerita..but now totally berubah....:argh:
 

Top