1. Sudahkah anda menulis Diari Cinta anda hari ini?
    Sebagai forumer Forum Tentang Cinta, anda kini boleh menulis dan mencoret kisah manis cinta anda di ruangan Diari Cinta. Hanya satu diari sahaja ya dibenarkan untuk setiap seorang.
    Dismiss Notice

When Pooh_gurl starts to write ^^

Discussion in 'Diari Cinta' started by pooh_gurl, Jan 17, 2015.

  1. pooh_gurl
    Offline

    pooh_gurl Well-Known Member

    Messages:
    1,346
    Likes Received:
    27
    Trophy Points:
    48
    Salam Chuoollss...


    Ni nk cite sket pasai ari ni...Kalut tak tau...tp mcm kelako pun hado.. :D Ke tak klako kot bg hangpa semua... Tp nk story gak sbb it's my diary an..an..an..an..

    Next week planning nya mau ke Singapore sbb attend wedding ank sedara ku yg macho... Kaedahnye, kami ni naik bas sbb kos nye hagak la an... So dgn kompiden kami p beli tiket kat TBS ~ Mcm igt tak mo jejak TBS lg sbb kenangan sgt....:meh::punch: Tp kite strong girl, buat2 pejam mate le tmpt2 detim dolu2... :p ~
    Settle beli tiket...tetiba dpt wasap ade Hari Sukan fuhhh....nebes tak hengat sbb tiket blk M'sia pun abg Sahar dh tlg belikan...Wooiiyyhhh rugi le klu cancel gini... Tp nasib menyebelahi diri ini gak la sbb ramai gila pun nk cuti2 M'sia.. Plus cuti ni je le kami hat cikgu2 UPSR blh enjoy cuti..sbb nye cuti hat lain..sibuk nk tucen utk bdk UPSR..:argh::argh:

    So alang dh rmi yg takde tu, Boss Iols suh le mana2 yg tak available tu amik cuti...Ye le mana nk tau an dia nk wat time cuti2 gini... Tu kira lega dh sket an... So cite nye, td pg duk la syok sendiri isi borang mntk cuti...kompidennye, masuk file nk bg Boss sign.. ~ Igt pg tu nk tny Kak Wati, tp msuk lmbt plak dia...Tu yg sajak je anto ke Boss:facepalm::facepalm:~ So cite nye...Kak Nab dtg surat tu mcm pelik sbb cuti yg di apply adlah pd hari Sabtu, walhal Sabtu tak skool... :lol::lol: Pening akak tu sorang mikir...Dtg Kak Mar, dia pun pelik... Maka, sy dipanggil ke pejabat utk menerangkan situasinya... Dh explain2...faham dh 2-2 kakakku itu... Selepas dr penerangan den, akak2 tu pulak sekolahkan den... Katenye, klu nk keluar negara, kena isi form lain... N kena submit form tu Sebulan sebelom p..o_Oo_Oo_O Dan...di situ saya telah blank sat...smpi Kak Mar explain suh isi form pun den redho je... Dh lama2 br terfikir...ohhh ye la..Singapore... Negara lain la.mek...:yuck::yuck::yuck: Silly me... Yg sendiri duk mikir...eh...naik bas je kot... Keluar negara mende nye...~Tak dot tgkp lg plak tu:p~ Pastu br le terigt...Den akan membuat Passport esk yea... :lol::lol::lol::p:p:p Klu buat passport tu mmg le keluar negara dah ngek... :D:D:D

    Dengan muke sebek...mintak maap le ke kakak2 ku sbb tak apply awal2 mende form obersea tu haa...(n)(n) Tp akak2 tu cool je... Yg sendiri nebes lepas ke nk p next week walhal form br submit... Kak Mar kata takpe, janji kita inform... Saya Yang Menurut Perintah kata an.. Al- Maklum le..sistur tak pernah g ober de sea an..mana nk tau prosedurnya.... But still nebes sbb Rapunzel mntk suh tny Boss lepas ke tak... Redho je le next week jd ape dak...;););)

    Mcm tak sabaq plak nk p Singapore next week... Kenkonon nk cr jodoh kat sana... Tp mcm Poyo je pulak... Takpe la Jodoh...sorok la awk...sy mcm takmo cr dh awk kat mn... :p:p:D:D

    Ape2 pun...kite enjoyyy.... :woot::woot::woot:
     

Share This Page