• Sudahkah anda menulis Diari Cinta anda hari ini?
    Sebagai forumer Forum Tentang Cinta, anda kini boleh menulis dan mencoret kisah manis cinta anda di ruangan Diari Cinta. Hanya satu diari sahaja ya dibenarkan untuk setiap seorang.

Latest activity

  • keira
    keira replied to the thread books and coffee.
    Dear diary. Its been almost 2 years since the last time i was here. Life has never been the same since i deliver my son. The journey...
  • Daniel
    Daniel replied to the thread Satu Perjalanan.
    Aku penat lately ni. Penat dan stress dengan kerja. Memang memeningkan bila nak start up dan start project baru. Pengalamanan baru bagi...
  • Daniel
    Daniel replied to the thread Satu Perjalanan.
    Hi dolphin. Thank.
  • M
    Panggil kita miss cactus aje. Nak panggil kaktus pun boleh. Berminat dalam bidang penulisan. Dulu-dulu rajin la tulis dalam laman...
  • dolphin
    dolphin replied to the thread ~Cerita Dieda~(krooohhh).
    chakk.. hard times come easy..insyaAllah..hihi;););)
  • dolphin
    dolphin replied to the thread Welcome To Gegirl's Diary.....
    moga cpt sihat kak gegel..:):)
  • dolphin
    dolphin replied to the thread Satu Perjalanan.
    hi daniel..slmt kembali ke tanah air..
  • dolphin
    dolphin replied to the thread SaNg LauTaN BiRu.
    hi teman lama plk kite x jmp..almaklumla bz..kikiki rutin i cam biase je..tp yg menariknye start bln 4 nih..u msti nk tahu kn start 2hb...
  • Daniel
    Daniel replied to the thread Satu Perjalanan.
    Hari ni Sunday. Aku bekerja. Dah biasa kerja di hari Ahad saperti mana semasa aku di middle east dulu. Semalam dan Jumaat aku weekend...
  • dieda
    dieda replied to the thread ~Cerita Dieda~(krooohhh).
    Jangan pernah kita menyesal dalam mengenali 'seseorang',,,kerana seorang yg BAIK akan membahagiakan & yg TERBAIK sentiasa DIINGATI...
  • Daniel
    Daniel replied to the thread Satu Perjalanan.
    Hari ni aku kerja. Terpaksa cancel kan satu meeting pada pukul 11 pagi. Aku ada jemputan majlis perkawinan sorang saudara rapat...
  • dieda
    dieda replied to the thread ~Cerita Dieda~(krooohhh).
    'Yakinlah ada sesuatu menantimu selepas banyak kesabaran yg kamu jalani,,,,yg akan membuatmu terpana hingga kamu lupa pedihnya rasa...
  • Daniel
    Daniel replied to the thread Satu Perjalanan.
    Hari ni aku off day. Petang tadi ronda ronda disekeliling bandar sorang sorang. Nak familiar kan jalan jalan yang dah lama aku tinggal...
  • dieda
    dieda replied to the thread ~Cerita Dieda~(krooohhh).
    Allah knows who belongs in your life & who doesn't. Trust & let go. Whoever is meant to be there, will still be there.
  • Daniel
    Daniel replied to the thread Satu Perjalanan.
    Sekarang aku tinggal di sebuah condominium baru di tepi highway. Bersama dengan sorang rakan sekerja. Dia yang offer tinggal bersama...

Top