• Sudahkah anda menulis Diari Cinta anda hari ini?
    Sebagai forumer Forum Tentang Cinta, anda kini boleh menulis dan mencoret kisah manis cinta anda di ruangan Diari Cinta. Hanya satu diari sahaja ya dibenarkan untuk setiap seorang.

Latest activity

  • Daniel
    Daniel replied to the thread Satu Perjalanan.
    Hari ini Jumaat. Memang aku tak bekerja. Offday aku memang Hari Jumaat dan Sabtu. Kalau hari Jumaat selalunya aku breakfast dirumah...
  • keira
    keira replied to the thread books and coffee.
    Bila ko rasa ko dh buat sehabis baik, and it still not enough.. penatnya..emosi perempuan ni dh la mcm roller coaster ride.. macam2 hal...
  • Mr Teddy
    Mr Teddy replied to the thread mengembalikan cinta.
    Kembalikan cinta yang macam mana tu?
  • V
    vee ama posted the thread mengembalikan cinta in Masalah Cinta.
    ingin kembalikan cinta
  • Mr Teddy
    Mr Teddy replied to the thread Suami dingin.
    Menjadi satu masalah jika tidak ada perbincangan antara suami dan isteri. Berkenaan dengan sewa bilik itu baru lagi ke?
  • Daniel
    Daniel replied to the thread Satu Perjalanan.
    Esok kita menyambut Aidil Adha. Aku tak join mana mana ibadah korban tahun ini. Yang pasti setiap tahun aku menjadi korban percintaan...
  • keira
    keira replied to the thread books and coffee.
    Feeling so tired. Just finish 2 kenduri in last few days. Rasa sengal2 bdn pn xhilang lg. Thank god ni adik yg last. No more wedding!yey...
  • Daniel
    Daniel replied to the thread Satu Perjalanan.
    Sunday ni kita menyambut Aidil Adha. Hari Isnin aku ambik cuti tambahan satu hari. Kawan satu ofis ajak camping dan mendaki Gunung...
  • farra
    farra replied to the thread Suami dingin.
    Saya dah cuba bawa berbincang, tapi suami still membatu. Dia lagi suka buat keputusan sendiri, like my husb sewakan bilik rumah kami...
  • Daniel
    Daniel replied to the thread Suami dingin.
    Anda perlu bincang dan bercakap mengenainya, mungkin ada masalah dalaman yang perlu diselesaikan kerana keintiman dan seks adalah...
  • farra
    farra posted the thread Suami dingin in Masalah Cinta.
    Salam, saya sudah 6 bulan berkahwin dan telah mengandung 2 bulan. Masalahnya suami tiba2 dingin bila mendapat tahu saya mengandung...
  • Daniel
    Daniel replied to the thread Satu Perjalanan.
    Hari Jumaat yang lepas aku pergi ke KL. Dapat jemputan majlis perkawinan sorang staff. Majlis berlansung pada hari Sabtu di Bandar Tun...
  • dieda
    dieda replied to the thread ~Cerita Dieda~(krooohhh).
    "langit,, tau tidak dia kemana?" "dia telah pergi bersama senja" "kemana?" "dia pergi berkelana,,entah kemana dan tak tau tujuannya apa"
  • dieda
    dieda replied to the thread ~Jom Borak~73.
    hi phin,,selongkar nmpk,,:p muaahhhhhh >>>> utk dolphin,,hehehhe winduuu jgk kat sume
  • dieda
    dieda reacted to dolphin's post in the thread ~Jom Borak~73 with Like Like.
    hi semua penghuni ftc sesapa yg tebukak atau ternampak atau terbaca thread nih silalah jwap panggilan manjaku ini..rindu la kt korg...
Top