• Sudahkah anda menulis Diari Cinta anda hari ini?
    Sebagai forumer Forum Tentang Cinta, anda kini boleh menulis dan mencoret kisah manis cinta anda di ruangan Diari Cinta. Hanya satu diari sahaja ya dibenarkan untuk setiap seorang.

Latest activity

  • dolphin
    dolphin replied to the thread mengembalikan cinta.
    grrr...cmne nk respon nih..x tahu hujung pangkal tetibe dpt tengah jer..haha mgkin cinta dh makin hambar kot..tu yg nk kembalikan cinta...
  • dolphin
    dolphin replied to the thread Suami dingin.
    wslm..agaknye suami x bersedia nk jd bapa lg kot..dia terkejut mcm terlalu awal sgt dpt rezeki anak..mgkin ingat boleh lama skit...
  • dolphin
    dolphin replied to the thread nk tukar user name leh x???.
    toksah tukar la..sedap jer nama tuh..byk kenangan dah dlm ni..kikikiki
  • dolphin
    dolphin replied to the thread ~Jom Borak~73.
    wslm..hi kinky..xoxo
  • dolphin
    dolphin replied to the thread ~Jom Borak~73.
    hi sis..selongkar pstu tertimbus balik..haha
  • sya_zuan
    sya_zuan reacted to dieda's post in the thread Sambung ayat, jom with Like Like.
    menoleh ku lihat kamu
  • Mr Teddy
    Mr Teddy replied to the thread Suami dingin.
    Hmm...susah juga yang ini. Tidak tahu hendak bantu macam mana. Apa yang suami mahukan sebenarnya?
  • farra
    farra replied to the thread Suami dingin.
    Saya dah banyak kali berbincang, tapi tiada respon dari suami. Ye, baru lagi, saya bukan apa, takut benda bukan2 tjadi..
  • Mr Teddy
    Mr Teddy replied to the thread mengembalikan cinta.
    Kembalikan cinta yang macam mana tu?
  • V
    vee ama posted the thread mengembalikan cinta in Masalah Cinta.
    ingin kembalikan cinta
  • Mr Teddy
    Mr Teddy replied to the thread Suami dingin.
    Menjadi satu masalah jika tidak ada perbincangan antara suami dan isteri. Berkenaan dengan sewa bilik itu baru lagi ke?
  • farra
    farra replied to the thread Suami dingin.
    Saya dah cuba bawa berbincang, tapi suami still membatu. Dia lagi suka buat keputusan sendiri, like my husb sewakan bilik rumah kami...
  • Daniel
    Daniel replied to the thread Suami dingin.
    Anda perlu bincang dan bercakap mengenainya, mungkin ada masalah dalaman yang perlu diselesaikan kerana keintiman dan seks adalah...
  • farra
    farra posted the thread Suami dingin in Masalah Cinta.
    Salam, saya sudah 6 bulan berkahwin dan telah mengandung 2 bulan. Masalahnya suami tiba2 dingin bila mendapat tahu saya mengandung...
  • dieda
    dieda replied to the thread ~Jom Borak~73.
    hi phin,,selongkar nmpk,,:p muaahhhhhh >>>> utk dolphin,,hehehhe winduuu jgk kat sume
Top